Τσέλσι: Τα 4 δισ. που θέλει ο Ρομάν Αμπράμοβιτς και η προσέγγιση του μεγιστάνα, Χάνσγιοργκ Βις

Author

Categories

Share

Ο Ρομάν Αμπράμοβιτς θέλει να αποχωρήσει από την Τσέλσι, μετά τον πόλεμο που κήρυξε η Ρωσία στην Ουκρανία και τις πιέσεις που ο ίδιος δέχεται και τα ξένα δημοσιεύματα αναφέρονται σε ένα συγκεκριμένο ποσό πώλησης, ρίχνοντας -παράλληλα- στο… τραπέζι το όνομα του δισεκατομμυριούχου, Χάνσγιοργκ Βις.

Τα ξένα Μέσα αναφέρονται στην… επόμενη μέρα στην Τσέλσι, μετά την παραίτηση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς από την “κεφαλή” των “μπλε” (αφήνοντας τη διαχείριση και την εποπτεία του συλλόγου στο φιλανθρωπικό ίδρυμα της ομάδας)

Τα δημοσιεύματα κάνουν λόγο για ειλημμένη απόφαση του Ρόμαν Αμπράμοβιτς να πουλήσει τις μετοχές της Τσέλσι και σύμφωνα με την «Daily Telegraph» το ποσό που ζητάει ανέρχεται στα 4 δισεκατομμύρια λίρες.

Όπως σημειώνει η αγγλική εφημερίδα αλλά και ελβετική εφημερίδα «Blick», ο Ελβετός μεγιστάνας, Χάνσγιοργκ Βις σκέφτεται να αγοράσει την Τσέλσι από τον Ρώσο δισεκατομμυριούχο.

«Ο Αμπράμοβιτς προσπαθεί αυτήν την στιγμή να πουλήσει όλες τις βίλες του στην Αγγλία. Θέλει επίσης να απαλλαγεί από την Τσέλσι, άμεσα. Εγώ, μαζί με άλλα τρία άτομα, έλαβα μια πρόταση την Τρίτη να αγοράσω την Τσέλσι από τον Αμπράμοβιτς», δήλωσε ο Βις στην «Blick» σε συνέντευξη που δημοσιεύτηκε την Τετάρτη.

Ο Βις, είπε ότι θα έπρεπε να περιμένει τέσσερις ή πέντε ημέρες για να δει πώς θα εξελιχθούν τα πράγματα. «Ο Αμπράμοβιτς ζητά πάρα πολλά αυτήν την στιγμή. Η Τσέλσι του χρωστάει δύο δισεκατομμύρια λίρες. Αλλά η Τσέλσι δεν έχει χρήματα. Πράγμα που σημαίνει ότι αυτοί που θα αγοράσουν την Τσέλσι πρέπει να αποζημιώσουν τον Αμπράμοβιτς», τόνισε ο Ελβετός.

Ο Βις είπε επίσης ότι η ακριβής τιμή πώλησης ήταν ακόμα ασαφής. «Μπορώ κάλλιστα να φανταστώ ότι θα ενταχθώ στην Τσέλσι με συνεργάτες. Αλλά πρώτα πρέπει να ελέγξω προσεκτικά τους γενικούς όρους. Αυτό που μπορώ ήδη να πω, ωστόσο, είναι ότι σίγουρα δεν θα κάνω κάτι τέτοιο μόνος μου. Εάν αγοράσω την Τσέλσι, θα είναι με μια κοινοπραξία έξι ή επτά επενδυτών».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share