Τζένεραλ μάνατζερ Φενέρμπαχτσε: «Ο Ντόρσεϊ έχει συμβόλαιο και τον υπολογίζουμε»

Author

Categories

Share

Ο Παναθηναϊκός παρακολουθεί την περίπτωση του Τάιλερ Ντόρσεϊ, το μέλλον του οποίου στη Φενέρμπαχτσε είναι αβέβαιο.

Ο τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε, Ντερία Γιανιέρ, δήλωσε, πάντως, ότι ο Τάιλερ Ντόρσεϊ υπολογίζεται κανονικά από την Φενέρμπαχτσε αφού έχει συμβόλαιο, ωστόσο ξεκαθάρισε ότι αν οποιοσδήποτε παίκτης ζητήσει να αποχωρήσει και φέρει πρόταση, τότε θα γίνει συζήτηση.

“Είναι μία κίνηση που κάναμε στα μέσα της σεζόν, υπογράφοντας μαζί του συμβόλαιο 2.5 χρόνων. Αυτή ήταν μία κίνηση με στόχο κυρίως το μέλλον, αλλά και για την φετινή σεζόν. Περιμέναμε να μας βοηθήσει, αλλά δεν είναι εύκολο για έναν παίκτη να προσαρμοστεί σε ένα νέο μέρος και να δώσει το 100%. Επειδή όμως ήταν δύσκολο να τον φέρναμε το καλοκαίρι, αρπάξαμε την ευκαιρία έχοντας στο μυαλό μας ένα πλάνο διετίας”, δήλωσε ο τζένεραλ μάνατζερ της Φενέρμπαχτσε για τον Τάιλερ Ντόρσεϊ.

 “Υπήρχαν φήμες ότι έχει πρόβλημα με τον προπονητή, αλλά δεν είναι αυτή η πραγματικότητα. Αν παρατηρήσουμε την περίπτωσή του, θα δούμε ότι δεν συμπεριλήφθηκε στα τουρκικά playoffs για αγωνιστικούς λόγους. Με τους τραυματισμούς των Μπίρσεν και Χάζερ, χάσαμε δύο γηγενείς παίκτες από το ροτέισον, οπότε η επιλογή των 5 ξένων επηρεάστηκε από αυτό”, πρόσθεσε.

Κλείνοντας, εξήγησε  ότι η Φενέρμπαχτσε υπολογίζει τον Ντόρσεϊ, αφήνοντας ωστόσο και ένα παράθυρο ανοιχτό:

“Δεν έχει αλλάξει το πλάνο μας για τον Τάιλερ. Υπάρχουν ομάδες της EuroLeague που ενδιαφέρονται για αυτόν, αλλά και για άλλους παίκτες μας. Αυτό δείχνει ότι κάναμε καλές επιλογές στους παίκτες. Οι περισσότεροι εξ αυτών έχουν συμβόλαιο και αρκετές ομάδες θα ενδιαφερθούν για αυτούς αν μείνουν ελεύθεροι.

Ξέρετε ότι ο Ντόρσεϊ έχει ελληνικό διαβατήριο και αυτό ίσως κινήσει το ενδιαφέρον ελληνικών ομάδων. Δεν μας δεσμεύει κάτι τόσο πολύ με τους παίκτες. Αν κάποιος παίκτης μας έρθει και μας πει ότι θέλει να αποχωρήσει, ή αν έρθει κάποια πρόταση για παίκτη μας που έχει συμβόλαιο, τότε θα καθίσουμε με την διοίκηση και θα συζητήσουμε, ζυγίζοντας την κατάσταση. Όσοι παίκτες μας έχουν συμβόλαιο όμως υπολογίζονται για την νέα σεζόν”.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share