Τζένη Μπαλατσινού – Βασίλης Κικίλιας: Βαφτίζουν τον Ιούλιο τον γιο τους

Author

Categories

Share

Βασίλης Κικίλας και Τζένη Μπαλατσινού, συμφωνα με δημοσίευμα, σκοπεύει να βαπτίσει τον Κικίλια Junior τον Ιούλιο σην Πάτμο.

Ο Υπουργός Υγείας, Βασίλης Κικίλιας, και η σύζυγός του Τζένη Μπαλατσινού, διανύουν δίχως αμφιβολία μία από τις καλύτερες περιόδους της ζωής τους.

Ο Βασίλης Κικίλιας και η Τζένη Μπαλατσινού βλέπουν τον γιο τους να μεγαλώνει μέρα με την ημέρα και δεν χορταίνουν τα παιχνίδια και τις βόλτες μαζί του.

Και οι δύο, παρά τις ιδιαίτερα αυξημένες υποχρεώσεις τους μέσα στην ημέρα, ξεκλέβουν χρόνο τόσο για να περνούν στιγμές ο ένας με τον άλλο, αλλά και με τον 5,5 μηνών γιο τους που θα πάρει το όνομα Παναγιώτης – Αντώνιος.

Το ζευγάρι σύμφωνα με πληροφορίες του περιοδικού ΟΚ! σκοπεύει να βαπτίσει τον Κικίλια Junior τον Ιούλιο στο λατρεμένο μέρος της παρουσιάστριας που δε είναι άλλο από την Πάτμο. Νονά του μπέμπη θα είναι η καλή φίλη της Τζένης Μπαλατσινού Βιολέττα Λάππα.

Η Τζένη Μπαλατσινού έχει δηλώσει πολλές φορές και με πολλούς τρόπους ότι η Πάτμος είναι ο επίγειος παράδεισός της και ήδη προετοιμάζει τη βάπτιση του γιου της παράλληλα με το πρότζεκτ του impact talk.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share