Τζούλια Αλεξανδράτου: Η αλλαγή στην εμφάνισή της – Αφαίρεσε τα εμφυτεύματα στήθους

Author

Categories

Share

Η Τζούλια Αλεξανδράτου έκανε αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση, και το δημοσίευσε στο Instagram. Το μήνυμά της για το «νέο σώμα» της.

Το γνωστό μοντέλο Τζούλια Αλεξανδράτου, με μία ανάστησή της στο Instagram, ενημέρωσε τους followers της ότι έκανε αφαίρεση στήθους, δημοσιεύοντας, μάλιστα, την εικόνα του σώματός της.

Η Τζούλια Αλεξανδράτου επέλεξε να δείξει το νέο της εαυτό στους χιλιάδες διαδικτυακούς φίλους της μέσα από τα stories της στο Instagram.

Το μοντέλο αποκάλυψ ότι αφαίρεσε τα εμφυτεύματα στήθους, χωρίς στην ανάρτησή της να αναφέρει εάν πρόκειται για κάποιο πρόβλημα υγείας ή για κάποια αλλαγή που επιθυμούσε να κάνει.

Μιλώντας στη νεφημρίδα OnTime, πάντως, η Τζούλια Αλεξανδράτου αναφέρει: «Η αλλαγή που αποφάσισα να κάνω ήταν καθαρά θέμα αισθητικής.

Δεν είχα ποτέ και δεν έχω κάποιο πρόβλημα υγείας, απλά το μίκρυνα. Ξεκάθαρα έγινε για αισθητικούς λόγους.

Την έκανα στον καλύτερο πλαστικό χειρουργό, τον κ. Πέτρο Δημοβέλη.

Έκανα πάρα πολλά χειρουργεία στο στήθος, έβαλα σιλικόνη, έβγαλα σιλικόνη, μετά έκανα ανόρθωση και τώρα το μίκρυνα. Καιρό ήθελα να το κάνω. Θέλω να το ξεκαθαρίσω ότι είναι για θέμα αισθητικό.

Τώρα ο καθένας μπορεί να γράφει και να λέει ό,τι θέλει, έχω συνηθίσει», λέει η Τζούλια Αλεξανδράτου για την αλλαγή στην εξωτερική της εμφάνιση.

Δείτε τη φωτογραφία που ανέβασε στο Instagram η Τζούλια Αλεξανδράτου.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share