Βασίλης Σπανούλης: Η συγκίνηση της Ολυμπίας – «Είναι φτωχές οι λέξεις»

Author

Categories

Share

Η σύζυγος του Βασίλη Σπανούλη, Ολυμπία Χοψονίδου, αναφέρθηκε στην απόσυρση του αρχηγού του Ολυμπιακού από την ενεργό δράση και πατέρα των παιδιών της με μία συγκινητική ανάρτηση.

Στο «μεγαλείο της καρδιάς» του Βασίλη Σπανούλη αναφέρθηκε η σύζυγός του, Ολυμπία Χοψονίδου, που σε ανάρτησή της, με αφορμή το τέλος της καριέρας του «Kill Bill», τόνισε πως είναι φτωχά τα λόγια για να τον περιγράψουν.

«Όσα τα αστέρια του ουρανού τόσες λέξεις θέλω να γράψω. Μα είναι φτωχές αυτές μπροστά στο μεγαλείο της καρδιάς σου. Όσα και αν κατάφερες ποτέ δεν ξέχασες ποιος είσαι για αυτό ο Θεός ανταπέδωσε να φτάσεις εκεί που είσαι.. Ήρθε η ημέρα τελικά να πεις το μεγάλο αντίο. Συγγνώμη αλλά μετά από αυτό η συγκίνηση ,η περηφάνια,οι αναμνήσεις,οι δυσκολίες αλλά και οι χαρούμενες στιγμές δεν με αφήνουν να σκεφτώ καμιά ομοιοκαταληξία… Από εμένα τον Θανάση ,τον Βασίλη,τον Δημήτρη,την Αιμιλία,την Αναστασία και την Αλεξάνδρα ένα μεγάλο ευχαριστώ για όλες τις στιγμές που μας πρόσφερες και για αυτές που θα έρθουν στο καινούριο κεφάλαιο της ζωής μας!! Σε αγαπάμε πολύ», αναφέρεται χαρακτηριστικά στην ανάρτηση.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share