Βασίλης Σπανούλης: Το «ευχαριστώ» των Αγγελόπουλων – «Ονειρευτήκαμε και πετύχαμε απίστευτα πράγματα»

Author

Categories

Share

Οι ιδιοκτήτες της ΚΑΕ Ολυμπιακός, ευχαρίστησαν τον -μέχρι πρότινος αρχηγό των «ερυθρόλευκων» Βασίλη Σπανούλη, που σήμερα (26/6) ανακοίνωσε το τέλος της μεγάλης καριέρας του.

Μετά από 22 χρόνια στο επαγγελματικό μπάσκετ, εκ των οποίων τα 11 στον Ολυμπιακό, ο Βασίλης Σπανούλης αποχώρησε από την ενεργό δράση με τους ιδιοκτήτες της «ερυθρόλευκης» ΚΑΕ, Γιώργο και Παναγιώτη Αγγελόπουλο, να τον αποχαιρετούν ευχαριστώντας τον για όσα προσέφερε, μέσω μίας συγκινητικής ανακοίνωσης.

Η ανακοίνωση των αδερφών Αγγελόπουλων

Βασίλη σε ευχαριστούμε
Ειναι μια στιγμή από αυτές που αρνείσαι να δεχτείς ότι θα έρθουν. Που δεν θέλεις να τις ζήσεις και παρότι βρίσκονται μπροστά σου επιλέγεις να μην τις κοιτάς, ελπίζοντας οτι ο χρόνος θα φρενάρει. Ο Βασίλης, άλλωστε, μας έκανε να πιστέψουμε ότι γίνεται…
Για 11 χρόνια, ο μεγαλύτερος Έλληνας μπασκετμπολίστας τίμησε όσο κανείς τη φανέλα του Ολυμπιακού κι εμάς προσωπικά με τη φιλία του.
Για 11 χρόνια πορευτήκαμε μαζί στα εύκολα και στα δύσκολα. Κλάψαμε, γελάσαμε, ξεσπάσαμε. Ονειρευτήκαμε και πετύχαμε ανεπανάληπτα κατορθώματα.
Με μπροστάρη τον Σπανούλη ο Ολυμπιακός μας έγραψε τις πιο χρυσές σελίδες της ιστορίας του. Κέρδισε τον θαυμασμό της Ευρώπης κι έγινε συνώνυμο της υπέρβασης.
Για 11 ολόκληρα χρόνια ο ηγέτης μας. Για πάντα ο Βασίλης με το 7…
ΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όσα πρόσφερες στον Ολυμπιακό.
ΒΑΣΙΛΗ ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ για όσα χάρισες στο μπάσκετ.
Παναγιώτης και Γιώργος Αγγελόπουλος

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share