Βίντεο: Ανησυχία για την υγεία του Ερντογάν – Επαναλάμβανε τις ίδιες προτάσεις χωρίς να το καταλάβει

Author

Categories

Share

Εντύπωση και προβληματισμό προκάλεσε η τελευταία ομιλία του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν στην ΚΟ του κόμματός του, καθώς ο πρόεδρος της Τουρκίας εμφανίστηκε όχι μόνο να επαναλαμβάνει τις ίδιες προτάσεις αλλά και… να μην το αντιλαμβάνεται. 

Το πρόγραμμα του Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, ενόψει και των εκλογών στην Τουρκία σίγουρα έχει επιβαρυνθεί. Στην τελευταία του εμφάνιση, κατά την διάρκεια ομιλίας του στην ΚΟ του κόμματός του ο πρόεδρος της Τουρκίας φάνηκε ή ότι μάλλον οι προεκλογικοί ρυθμοί έχουν ήδη χτυπήσει «κόκκινο», ή ότι κάτι.. τρέχει με την υγεία του. 

Καθώς μιλούσε στην ΚΟ του κόμματός του, το μηχάνημα ανάγνωσης κειμένου (prompter) κόλλησε και για πολλά λεπτά ο Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν επαναλάμβανε συνέχεια τις ίδιες προτάσεις. Το ανησυχητικό όμως ήταν ότι ο πρόεδρος της Τουρκίας φάνηκε να μην το αντιλαμβάνεται, με αποτέλεσμα να προκληθεί ανησυχία για την υγεία του.

«Άντε ας πούμε πως αφήνουμε στην άκρη το γεγονός πως αυτό το άτομο ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία μπροστά στα συντρίμμια του σεισμού γεγονός το οποίο δείχνει πολιτικό θράσος, πολιτική αγένεια, πολιτική φιλοδοξία». Και αμέσως μετά ξανά τα ίδια: «Άντε ας πούμε πως αφήνουμε στην άκρη το γεγονός πως αυτό το άτομο ξεκίνησε την προεκλογική του εκστρατεία μπροστά στα συντρίμμια του σεισμού γεγονός το οποίο δείχνει πολιτικό θράσος, πολιτική αγένεια, πολιτική φιλοδοξία…». 

«Τα ψέματα τα οποία έχει πει αυτό το άτομο απαντήθηκαν με τις ανακοινώσεις που δόθηκαν με τις κρατικές υπηρεσίες, με τις αποφάσεις των δικαστηρίων και με τις δηλώσεις των ανθρώπων που έχει συνείδηση» και ο Τούρκος πρόεδρος επανέλαβε: «Τα ψέματα τα οποία έχει πει αυτό το άτομο απαντήθηκαν με τις ανακοινώσεις που δόθηκαν με τις  κρατικές υπηρεσίες, με τις αποφάσεις των δικαστηρίων και με τις δηλώσεις των ανθρώπων που έχει συνείδηση…».

Δείτε αναλυτικά στο παρακάτω βίντεο:

Με πληροφορίες από ΣΚΑΪ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share