Βιντεοπαιχνίδι με το πρόγραμμά της έβγαλε η ΝΔ – «Νικάμε τα εμπόδια περνάμε τις πίστες»

Author

Categories

Share

Το δικό της προεκλογικό βιντεοπαιχνίδι λανσάρει η Νέα Δημοκρατία για τις εκλογές της Κυριακής, 25 Ιουνίου. Οι… παίκτες καλούνται να υπερπηδήσουν εμπόδια σε αντίστοιχες πίστες.

Στο βιντεοπαιχνίδι της Νέας Δημοκρατίας με αφορμή τις εκλογές της 25ης Ιουνίου, ο παίκτης καλείται να ξεπεράσει εμπόδια, θεωρητικά και μη, όπως η «γραφειοκρατία» και η συνήθης ιδέα ότι «αυτή η χώρα δεν αλλάζει».

Ταυτόχρονα, με την υπερπήδηση εμποδίων, οι παίκτες αγωνίζονται να μην «χτυπήσουν», και να πιάσουν το λογότυπο της Νέας Δημοκρατίας. Όποιος περνάει τις πίστες, τον περιμένει μία μικρή έκπληξη…

Μία διαδρομή μπροστά, με προκλήσεις και στόχους

«Για να φτάσουμε στην Ελλάδα που θέλουμε, πρέπει πρώτα να ξεπεράσουμε εμπόδια και παθογένειες. Να πιάσουμε στόχους και να σηκωνόμαστε κάθε φορά που σκοντάφτουμε. Αυτό ακριβώς είναι και το κόνσεπτ του παιχνιδιού που σχεδιάσαμε και λανσάρουμε σήμερα. Μία διαδρομή μπροστά, με προκλήσεις και στόχους».

«Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά: The Game»

Με αυτόν τον τρόπο αιτιολογούν από τη Νέα Δημοκρατία το «Σταθερά, Τολμηρά, Μπροστά: The Game». «Περνάμε τις πίστες μαζί σταθερά και τολμηρά. Και προχωράμε μόνο μπροστά, για να αλλάξει πίστα η πατρίδα μας!».

Μπορείτε να παίξετε το παιχνίδι από laptop ή desktop στο game.nd.gr

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share