Βίτσας σε Live News: Ταχύτητα και γρηγοράδα για την εκλογή νέου προέδρου στον ΣΥΡΙΖΑ

Author

Categories

Share

Για τις εξελίξεις στον ΣΥΡΙΖΑ μετά την παραίτηση του Αλέξη Τσίπρα μίλησε στο Live News και τον Νίκο Ευαγγελάτο το στέλεχος του κόμματος, Δημήτρης Βίτσας.

Όπως τόνισε ο κ. Βίτσας αναφορικά με το πως θα πρέπει να κινηθούν τα νήματα στον ΣΥΡΙΖΑ για το θέμα της εκλογής του προέδρου από εδώ και πέρα «η ταχύτητα και η γρηγοράδα – χωρίς προχειρότητα – θα πρέπει να επικρατήσει, ακόμα και μέσα στον Ιουλίου. Έχουμε την δυνατότητα και τα εργαλεία να το καταφέρουμε και φαντάζομαι ότι ο κομματικός λαός, τα μέλη μας, θα ανταποκριθούν».

Αναφορικά με το χρονοδιάγραμμα για τις επόμενες κινήσεις ξεκαθάρισε ο κ. Βίτσας: «Θα συνεδριάσει η πολιτική γραμματεία τώρα και αυτή θα θέσει όλο το συνολικό πρόγραμμα μέχρι και την εκλογή των ανώτερων οργάνων και την σύγκληση του έκτακτου συνεδρίου».

Όσο για το ποια είναι η σωστή κατεύθυνση για το κόμμα του ΣΥΡΙΖΑ τόνισε πως «για να κερδίσεις του κεντρώους (ψηφοφόρους), χρειάζεσαι αριστερές προτάσεις και αριστερές λύσεις, διαφορετικά προσανατολίζεις τον κόσμο σε άλλα κόμματα. Ένα παράδειγμα της αριστερής σκέψης είναι η κρατικοποίηση της ΔΕΗ».

Σχετικά με την υποψηφιότητα της Έφη Αχτσιόγλου για την προεδρεία του κόμματος σχολίασε ο Δημήτρης Βίτσας: «Όλα τα ονόματα που ακούγονται είναι καλά, αλλά μέχρι στιγμής δεν έχει υποβληθεί καμία υποψηφιότητα από κανέναν».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share