Βουλευτής ΣΥΡΙΖΑ: Ούτε στον πόλεμο της Ουκρανίας δεν είχαμε τόσα θύματα όσο με την πανδημία

Author

Categories

Share

Την οργισμένη αντίδραση του υπουργού Υγείας, Θάνου Πλεύρη, προκάλεσε η αναφορά της βουλευτή του ΣΥΡΙΖΑ Γιώτας Πούλου ότι ούτε στο πόλεμο της Ουκρανίας δεν είχαμε τόσους νεκρούς όσους με την πανδημία covid, καλώντας την αξιωματική αντιπολίτευση να σεβαστεί τους ανθρώπους που βρίσκονται σε πόλεμο.

«Μετά την ατυχέστατη συσχέτιση των νεκρών της πανδημίας με τους νεκρούς στον εμφύλιο, που έκανε η βουλευτής του κόμματος σας Θεοδώρα Τζάκρη, έρχεστε και εσείς σήμερα να τους συσχετίσετε με τους νεκρούς του πολέμου στην Ουκρανία. Τι άλλο θα ακούσουμε από τον ΣΥΡΙΖΑ; Είναι δυνατόν; Πόσο χαμηλά θα φτάσετε ακόμα; Αυτή τη στιγμή συνάνθρωποι μας δέχονται βόμβες και έρχεστε να τους συγκρίνετε με τους νεκρούς της πανδημίας; Συγκρίνετε τους νεκρούς της πανδημίας με τους νεκρούς από τις βόμβες; Μπορεί να είστε το κόμμα των ίσων αποστάσεων σε όλα, και σε αυτό, αλλά σεβαστείτε τους ανθρώπους που βρίσκονται σε πόλεμο», τόνισε χαρακτηριστικά ο κ. Πλεύρης.

«Θρηνούμε εκατόμβες νεκρών με την πανδημία που ούτε στον πόλεμο της Ουκρανίας δεν είχαμε τόσα θύματα», ήταν η επίμαχη αναφορά της κ. Πούλου νωρίτερα.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share