Βραβεία Britannia: Ακυρώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά η τελετή απονομής τους

Author

Categories

Share

Η τελετή απονομής των βραβείων Britannia ακυρώθηκε για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά από την Βρετανική Ακαδημία Κινηματογραφικών και Τηλεοπτικών Τεχνών. Τα ετήσια βραβεία Britannia απονέμονται από το παράρτημα της BAFTA στο Λος Άντζελες.

Η τελετή απονομής των βραβείων, η οποία συνήθως πραγματοποιείται στο ξενοδοχείο Beverly Hilton, ακυρώθηκε το 2020 λόγω της πανδημίας της COVID-19.

«Τα βραβεία BAFTA Britannia θα είναι βασικό μέρος των σχεδίων μας για το 2022, για το υπόλοιπο του τρέχοντος έτους συνεχίζουμε να επικεντρωνόμαστε στα προγράμματα εκπαίδευσης και ταλέντων, μεταξύ άλλων στις υποτροφίες, GSA BAFTA Student Awards και Breakthrough USA- τον νέο κύκλο των οποίων θα ανακοινώσουμε αργότερα μέσα στο έτος» ανέφερε η οργάνωση σε ανακοίνωσή της.

Τα βραβεία απονέμονται ετησίως σε ένδειξη αναγνώρισης του έργου και των επιτευγμάτων προσώπων και εταιρειών από τις ΗΠΑ, το Ηνωμένο Βασίλειο και άλλες χώρες που έχουν αφιερώσει τις καριέρες τους ή τις εταιρικές αποστολές τους στην προώθηση των μορφών τέχνης της κινούμενης εικόνας.

Το πρώτο βραβείο Britannia απονεμήθηκε το 1989 στον Άλμπερτ Ρ. «Κάμπι» Μπρόκολι, πρωτοπόρο παραγωγό των ταινιών Τζέιμς Μποντ.

Η Ακαδημία πρόσφατα ανακοίνωσε ότι η τελετή απονομής των Κινηματογραφικών και Τηλεοπτικών Βραβείων της θα λάβει χώρα στις 8 Μαΐου 2022.

Νωρίτερα, στις 24 Απριλίου θα απονεμηθούν τα Βραβεία Δεξιοτήτων, με τα οποία θα τιμηθούν όσοι εργάζονται στα παρασκήνια. Οι υποψηφιότητες θα ανακοινωθούν στις 30 Μαρτίου.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share