Βρέθηκε πτώμα στα συντρίμμια του κτιρίου που κατέρρευσε στις 21 Ιουνίου στο Παρίσι – Είναι ο πρώτος καταγεγραμμένος θάνατος

Author

Categories

Share

Ένα πτώμα εντοπίστηκε στα ερείπια του κτιρίου που κατέρρευσε από την έκρηξη στις 21 Ιουνίου στο Παρίσι. Πρόκειται για τον πρώτο καταγεγραμμένο θάνατο από αυτή την καταστροφή που άφησε τέσσερις σοβαρά τραυματίες.

Δεν αποκλείεται το πτώμα που βρέθηκε να ανήκει στην 57χρονη καθηγήτρια που αγνοείται μετά την έκρηξη της 21ης Ιουνίου σε κτίριο στο Παρίσι, τα αίτια της οποίας παραμένουν ακόμη αδιευκρίνιστα.

Η σορός εντοπίστηκε την Τρίτη, 27 Ιουνίου μέσα στα χαλάσματα του κτιρίου, από την ισχυρή έκρηξη που σημειώθηκε στη συνοικία Βαλ-ντε-Γκρας της γαλλικής πρωτεύουσας. Πρόκειται για τον πρώτο καταγεγραμμένο θάνατο από αυτή την καταστροφή που άφησε τέσσερις σοβαρά τραυματίες, σύμφωνα με μία πηγή.

Χάρη στην έγκαιρη επέμβαση περίπου 270 πυροσβεστών με 70 οχήματα, η φωτιά που ξέσπασε τέθηκε υπό έλεγχο μιάμιση ώρα μετά την εκδήλωσή της. Από την έκρηξη έσπασαν τα τζάμια κτιρίων σε απόσταση εκατοντάδων μέτρων, με αποτέλεσμα 54 άνθρωποι να τραυματιστούν, οι περισσότεροι ελαφρά.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share