Ξεσπάει η πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό: Μου λείπουν αφάνταστα τα παιδιά μου και ο Αλβέρτος

Author

Categories

Share

Βαθιά εξομολόγηση από την πριγκίπισσα Σαρλίν του Μονακό. «Είναι μια δύσκολη περίοδος για μένα» λέει η σύζυγος του Αλβέρτου από τη Νότια Αφρική, όπου υποβάλλεται, σύμφωνα με το Channel 24, σε «πολλαπλές χειρουργικές επεμβάσεις».

Καθώς η Σαρλίν του Μονακό συνεχίζει να αναρρώνει, η πρώην Ολυμπιονίκης της κολύμβησης μίλησε στο Channel 24 της Νότιας Αφρικής και ξεσπάει: «Είναι μια δύσκολη περίοδος για μένα. Μου λείπει πολύ ο άντρας και τα παιδιά μου». Και συνεχίζει: «Ήταν εξαιρετικά δύσκολο για μένα όταν με ενημέρωσε η ιατρική μου ομάδα ότι δεν μπορούσα να επιστρέψω σπίτι. Ο Άλμπερτ είναι ο βράχος και η δύναμή μου και χωρίς την αγάπη και την υποστήριξή του δεν θα μπορούσα να περάσω αυτή την οδυνηρή στιγμή» συμπλήρωσε η πριγκίπισσα.

Σαρλίν του Μονακό: Η απουσία και οι φήμες 

Σημειωτέον τα παιδιά και ο σύζυγός της, πρίγκιπας Αλβέρτος επισκέφθηκαν την Σαρλίν του Μονακό τον περασμένο μήνα δημοσιεύοντας φωτογραφίες, στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.

Η πριγκίπισσα Σαρλίν είχε ταξιδέψει στην Αφρική για να συμμετάσχει σε μια εκστρατεία κατά της λαθροθηρίας των ρινόκερων. Τα βρετανικά μέσα ενημέρωσης αναφέρουν ότι η σύζυγος του Αλβέρτου έχει να εμφανιστεί δημόσια στο πλευρό του άνδρα της από τα τέλη Ιανουαρίου.

Η μακρόχρονη απουσία της έχει πυροδοτήσει πολλά σενάρια σχετικά με τον γάμο και την προσωπική της ζωή. Ωστόσο δεν υπάρχει καμία επιβεβαιωμένη πληροφορία για κρίση στον γάμο της.

πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share