Υποψήφια στις εκλογές η τραγουδίστρια των Μπλε, Τζώρτζια Κεφαλά

Author

Categories

Share

Υποψήφια με το κόμμα της Ζωής Κωνσταντοπούλου, Πλεύση Ελευθερίας, θα είναι η τραγουδίστρια των Μπλε, Τζώρτζια Κεφαλά, στις εκλογές της 21ης Μαΐου 2023. 

Την είδηση έκανε γνωστή η ίδια η τραγουδίστρια των Μπλε, Τζώρτζια Κεφαλά, με ανάρτηση στον προσωπικό της λογαριασμό στο Facebook. Στο βίντεο που δημοσίευσε, εξήγησε και τους λόγους που πήρε την απόφαση να κατέβει στην πολιτική.

«Έχω κάτι να σας πω. Αποφάσισα, επειδή κουράστηκα και έχω ζήσει πάρα πολλά πράγματα τα τελευταία 3-4 χρόνια που αφορούν στη ζωή των καλλιτεχνών, στη ζωή του βαφτισιμιού μου που “έφυγε” από παραλείψεις και ασυνεννοησίες.. Όλη αυτή η ανημπόρια να λειτουργήσουν απλά πράγματα και όλη αυτή η μοιρολατρία.. Ακόμα κι αυτό με έχει κουράσει πάρα πολύ», σημείωσε η τραγουδίστρια.

«Οπότε αποφάσισα, φίλοι μου, να δράσω και να ενωθώ με ένα άλλο κορίτσι που μου λένε ότι μου μοιάζει λίγο ενεργειακά… πάντως βρίσκω ότι είναι ένας άνθρωπος πολύ γλυκός, πολύ συνεπής, που τηρεί τον λόγο του, που έχει πάρα πολύ διάθεση να παλέψει για τους άλλους. Αυτός ο άνθρωπος είναι η Ζωή Κωνσταντοπούλου», είπε στη συνέχεια.

«Τι λέτε λοιπόν να βάλουμε λίγο rock ‘n’ roll στη Βουλή; Λίγο τούλι και αρβύλα, βρε αδερφέ… και συνέπεια όμως», κατέληξε η Τζώρτζια Κεφαλά στο βίντεο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share