Ζελένσκι: «Η Ρωσία έπνιξε την Ουκρανία στα δάκρυα και το αίμα – Θα νικήσουμε, θα τραγουδήσουμε ξανά»

Author

Categories

Share

Με ένα βίντεο μικρότερο των δυο λεπτών, σε δραματικούς τόνους, ο πρόεδρος της Ουκρανίας, Βολοντίμιρ Ζελέσκι, «υποσχέθηκε» τους Ουκρανούς πως ο πόλεμος με τη Ρωσία θα είναι νικηφόρος, οι πόλεις θα ξαναχτιστούν και όσοι πέθαναν, δεν θα ξεχαστούν.

«Η Ρωσία έπνιξε την Ουκρανία στα δάκρυα και το αίμα» ακούγεται να λέει ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι στο βίντεο που ανέβασε στον λογαριασμό του στο Instagram, «ντύνοντας»  τα λόγια μου με εικόνες από τον πόλεμο και την καταστροφή των ουκρανικών πόλεων.

«Αυτό ήταν το σπίτι μου, αυτό ήταν το γραφείο μου, αυτό ήταν το αυτοκίνητό μου, αυτός ήταν ο πατέρας μου, η κόρη μου» λέει ο Ζελένσκι ενώ στο βίντεο «μπαίνουν» οι εικόνες κτιρίων που καταρρέουν, αυτοκινήτων που έχουν καταστραφεί, ένα κοριτσάκι που μεταφέρεται στο νοσοκομείο, ένας πατέρας να είναι νεκρός και ο γιος του θα θρηνεί.

«Θα νικήσουμε. Θα υπάρξουν νέες πόλεις. Θα υπάρξουν νέα όνειρα. Θα υπάρχει μια νέα ιστορία. Δεν υπάρχει αμφιβολία. Και αυτοί που χάσαμε, δεν θα ξεχαστούν. Και θα τραγουδήσουμε ξανά», γράφει ο Βολοντίμιρ Ζελένσκι.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share