Ζενεβιέβ Μαζαρί: Σφίγγομαι λίγο όταν φλερτάρουν τον σύζυγό μου – Τι είπε για First Dates, GNTM και Βίκυ Καγιά

Author

Categories

Share

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά «Fay’s Time» μίλησε η Ζενεβιέβ Μαζαρί. Η γνωστή παρουσιάστρια απάντησε για το «First Dates», τη σχέση με τον σύζυγό της και το ενδεχόμενο να επιστρέψει στο GNTM.

Μιλώντας στην κάμερα της εκπομπής της Φαίης Σκορδά η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε στην αρχή: «Η ομάδα ετοιμάζει την εκπομπή (σ.σ. «First Dates»), έχουμε πολλές συμμετοχές. Με ρωτάνε όλοι πότε θα ξεκινήσει η εκπομπή. Με πιάνουν κάποιες κυρίες στο μετρό και μου λένε ”είμαι ζωντοχήρα, θα δηλώσω συμμετοχή”. Θέλω φέτος μέσα από το παιχνίδι να παντρέψω ένα ζευγάρι και να γίνω κουμπάρα».

Η Ζενεβιέβ Μαζαρί είπε στη συνέχεια: «Με τον άντρα μου είμαι 17 χρόνια, δεν υπάρχει μυστικό, μπορεί να τσακωθούμε και να τον χωρίσω. Πολλές φορές του λέω ”σε χωρίζω” και μου λέει ”είσαι τρελή”. Δεν θεωρώ επειδή παντρευτήκαμε πως ο άντρας μου είναι δεδομένος, τον διεκδικώ και με διεκδικεί συνέχεια. Χαίρομαι όταν φλερτάρουν τον σύζυγό μου, αλλά σφίγγομαι και λίγο».

 

Κλείνοντας, η Ζενεβιέβ Μαζαρί ανέφερε: «Μου λείπει το GNTM σαν τηλεθεάτρια, αν μαζευτεί η παλιά παρέα θα πάω να το κάνω. Κάποιες σχέσεις καταφέρνουν να επιβιώσουν στο χρόνο και άλλες όχι. Θα το σκεφτόμουν να συνεργαζόμουν ξανά με τη Βίκυ Καγιά».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share