Ζερβός υπέρ Τζούμα: Έκανε μαύρο χιούμορ – Και εγώ μπορεί να έχω σκεφτεί να καρυδώσω μια γυναίκα

Author

Categories

Share

Υπέρ του Κωνσταντίνου Τζούμα τάχθηκε ο σκηνοθέτης και επί χρόνια συνεργάτης του, Νίκος Ζερβός, ο οποίος δήλωσε ότι ο ηθοποιός έκανε «μαύρο χιούμορ» στη δήλωσή του ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε μεγάλο βαθμό στη φλυαρία των γυναικών.

Η δήλωση του Κωνσταντίνου Τζούμα προέκυψε μετά το σεξιστικό παραλήρημα του μητροπολίτη Κοζάνης και είχε «παγώσει» το πάνελ της εκπομπής του ΑΝΤ1 «Το Πρωινό» λέγοντας: «Έχει ένα δίκιο ο Μητροπολίτης Κοζάνης όσον αφορά τις φλύαρες γυναίκες. Μιλάνε πολύ σε σημείο που εκνευρίζεσαι. Πιστεύω ότι οι γυναικοκτονίες στην Ελλάδα οφείλονται σε ένα βαθμό στη φλυαρία των γυναικών. Μιλάνε ακατάπαυστα. Θα μου πεις τώρα, δεν μπορεί να γενικεύεις. Είναι αφόρητο πάντως».

Ο Νίκος Ζερβός, μιλώντας χθες Κυριακή (9.1.2022) στην τηλεόραση του OPEN, είπε: «Τον ξέρω πάρα πολύ καλά. Έχουμε δουλέψει πάνω από 2-3 ταινίες μαζί, ήταν άψογος συνεργάτης, έξυπνος, αλλά πάντα είχε αυτό το κυνικό χιούμορ. Είχε έναν κυνισμό στο χιούμορ του το οποίο μπορώ να ονομάσω και μαύρο χιούμορ. Αν κάποιοι παρεξηγούνται με το μαύρο χιούμορ είναι δικό τους πρόβλημα. Δεν πιστεύω ποτέ ότι ο Κωνσταντίνος Τζούμας που ξέρω θα έλεγε ότι πρέπει να σκοτώνουμε τις γυναίκες επειδή μιλάνε πολύ. Προφανώς είναι πλάκα αλλά είναι χοντρή πλάκα. Είναι φανερό από τον τρόπο που απάντησε ότι έκανε ένα είδος σαρκασμού».

Ο ίδιος πρόσθεσε ότι «είναι δυνατόν ποτέ ένας σαν τον Τζούμα ή εγώ να πούμε ότι πρέπει να σκοτώνουμε τις γυναίκες γιατί μιλάνε πολύ; Είναι γελοίο. Καταλαβαίνω τι λέτε αλλά ο Τζούμας είναι ο Τζούμας, τον ξέρουμε τόσα χρόνια. Είπε κάτι ακραίο αλλά θεωρώ αστείο να πιστέψει κανείς ότι εννοούσε ότι πρέπει να σκοτώνουμε τις γυναίκες. Αν το σκεφτείτε τόσο σοβαρά, αρχίζει να αγριεύει το πράγμα. Δεν πιστεύω με τίποτα ότι ο Τζούμας ήθελε να πει να σκοτώνουμε τις γυναίκες γιατί μας πρήζουν. Μπορώ να πω και εγώ κάτι ακραίο; Και εγώ μπορεί να έχω σκεφτεί όταν με πρήζει μια γυναίκα να την καρυδώσω αλλά είναι σκέψη, δε σημαίνει ότι την σκοτώνω. Είναι στα πλαίσια ενός καλαμπουριού. Γιατί απαγορεύεται να τα λέμε αυτά; Θεωρώ αισχρό και ηλίθιο το να μη μπορούμε να εκφραστούμε».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share