Ζοάν Σάστρε: «Ενθουσιάστηκα με τον ΠΑΟΚ, εντυπωσιακή η Θεσσαλονίκη»

Author

Categories

Share

Ο Ζοάν Σάστρε αποτελεί το νέο μετεγγραφικό απόκτημα της ΠΑΕ ΠΑΟΚ και στην πρώτη του συνέντευξη στο PAOK TV, αναφέρθηκε στη μετεγγραφή του στον “Δικέφαλο του Βορρά”.

Ο Ισπανός ποδοσφαιριστής εμφανίστηκε ενθουσιασμένος από τη μετακίνησή του στην Τούμπα, αλλά και με την πόλη της Θεσσαλονίκης, στο λίγο χρόνο που έχει βρεθεί σε αυτή.

Οι δηλώσεις του Σάστρε για τον ΠΑΟΚ

«Όταν έμαθα για το ενδιαφέρον του ΠΑΟΚ, η αλήθεια είναι πως ενθουσιάστηκα. Πρόκειται για μια μεγάλη ομάδα της Ελλάδας, μια από τις καλύτερες. Έχω πολύ όρεξη να ξεκινήσω, να παίζω σε αυτό το γήπεδο, με τους οπαδούς και να πετύχουμε όσο το δυνατόν περισσότερες νίκες.

Η πόλη μοιάζει να είναι εντυπωσιακή, οι εγκαταστάσεις του γηπέδου, επίσης. Βγήκα πριν στον αγωνιστικό χώρο της Τούμπας και μου φάνηκε εξαιρετικός.

Αυτό που έμαθα από το ποδόσφαιρο είναι ότι δεν πρέπει να τα παρατάς, όποιο κι αν είναι το αποτέλεσμα που θα έρθει ή όποιες δυσκολίες και αν συναντήσεις. Για μένα αυτό είναι το πιο σημαντικό. Κάποιες φορές δεν υπάρχει άλλη επιλογή από το να δίνεις το 100% του εαυτού σου, ν’ αγωνίζεσαι στο μέγιστο βαθμό και πάντα να πηγαίνεις για τη νίκη».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share