Ζωή Κωνσταντοπούλου για τις αποχωρήσεις: Εγώ διαμορφώνω τις λίστες – Δεν θα υπάρχει άλλη τέτοια Κοινοβουλευτική Ομάδα

Author

Categories

Share

Η Ζωή Κωνσταντοπούλου απάντησε στις αντιδράσεις στην «Πλεύση Ελευθερίας» και στις αποχωρήσεις μετά την τοποθέτηση των επικεφαλής των ψηφοδελτίων στις εκλογικές περιφέρειες.

Μιλώντας στο One Channel, η Ζωή Κωνσταντοπούλου ξεκαθάρισε πως εκείνη είναι διαμορφώνει τις λίστες της «Πλεύσης Ελευθερίας» και υπερασπίστηκε τις επιλογές της.

Συγκεκριμένα, είπε πως εκείνη πήρε την ευθύνη να διαμορφώσει τις λίστες, με κριτήριο να υπάρχει μια Κοινοβουλευτική Ομάδα, που «δεν θα υπάρχει όμοιά της». Υποστήριξε πως «ο αρχηγός είναι ο προπονητής της ομάδας, μπορεί κάποιους να τους αφήσει στον πάγκο, αλίμονο αν αυτοί επαναστατούσαν».

«Οι αντιδράσεις επιβεβαιώνουν ότι κάποιοι δεν έπρεπε να είναι στις λίστες, η πικρία είναι κατανοητή από την άλλη» είπε. Όμως, επέμεινε πως όλοι ήξεραν ότι δεν θα είναι ίδιες οι λίστες, σε σχέση με εκείνες της 21ης Μαΐου, ούτε δεδομένη η σειρά στα ψηφοδέλτια.

Στην ίδια συνέντευξή της εξαπέλυσε ταυτοχρόνως σφοδρή επίθεση κατά του ΣΥΡΙΖΑ.

Επανέλαβε επίσης ότι η Πλεύση Ελευθερίας δεν περιορίζεται στην Αριστερά. Αντιθέτως, απευθύνεται σε όλη την κοινωνία. Είναι, εν τέλει, «το μοναδικό αντισυστημικό κόμμα, δεν είναι καν κόμμα, είναι κίνημα».

Σε άλλο σημείο υποστήριξε πως κάποιες πολιτικές δυνάμεις είναι «σε αποδρομή». Όταν της ζητήθηκε δε, να κατονομάσει ποιες εννοεί, μίλησε για τον ΣΥΡΙΖΑ και το ΠΑΣΟΚ. «Η πορεία κάποιων ήταν απολύτως προβλέψιμη, αυτό συμβαίνει όταν άλλα λες και άλλα κάνεις. Ειδικώς για τον ΣΥΡΙΖΑ, μάλιστα, είπε πως είναι μέρος του παλιού πολιτικού συστήματος και συναντά κανείς σε αυτόν χαρακτηριστικά, όπως η φαυλότητα, η διαφθορά, η διαπλοκή» είπε.

Ερωτηθείσα για τις σχέσεις της με τους προέδρους των δύο μεγαλυτέρων κόμματων, απάντησε πως «με τον κ. Τσίπρα δεν μιλώ, με τον κ. Μητσοτάκη έχουμε τυπικές σχέσεις». Και, κλείνοντας, υποσχέθηκε πως «από 26 Ιουνίου θα χτίσουμε τη χώρα αλλιώς».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣ

Πηγή: newsit.gr

Author

Share